Catering świąteczny
Zupy:
- Pieczarkowa
- Barszcz
- Barszcz z uszkami
- Grochowa
- Grzybowa
- Rybna z grzankami
Ryby:
- Karp panierowany
- Dorsz
- Sola w cieście
- Łosoś
- Pstrąg
- Mintaj
- Ryby w galaretkach lub w occie
- Ryby po grecku
Ryby można serwować:
panierowane, grillowane w sosach: koperkowym, porowym, maślanym, beszamel, z warzywami, zapiekane itd.
Pierogi:
- Z grzybami
- Ruskie
- Z kapustą i grzybami
- Ze szpinakiem
Krokiety:
- Z kapustą i grzybami
- Z pieczarkami i serem
- Ze szpinakiem i serem
Surówki i Sałatki:
- Kapusta z grzybami
- Kapusta z grochem
- Kapusta dymfowana
- Kartofelsalat
Słodkości:
- Makówki
- Moczka
- Ciasta świąteczne
- Kruche ciasteczka
- Ciasto korzenne
- Sernik z makiem
Zapiekanki:
- Ziemniaczana z sosem czosnkowym
- Makaronowa z warzywami
- Makaronowa z rybą i warzywami