Mięsa w żaroodpornym naczyniu
1 |
Zrazy wołowe w sosie własnym
(mięso wołowe zawijane ze słoniną, ogórkiem i cebulą, duszone w sosie własnym) |
60 zł |
2 |
Bitki wieprzowe 5szt (duszone w sosie własnym) |
50 zł |
3 | Pręga wołowa w podgrzybkach 5szt | 65 zł |
4 |
Polędwiczki z mozzarellą 5 szt (owijane w szynce parmeńskiej podawane z sosem śmietanowym) |
60 zł |
5 | Filet z kurczaka duszony z cebulką 5szt | 50 zł |
6 | Kulki mięsne w sosie porowym 10szt | 45 zł |
7 | Wątróbka z borowikami 10szt | 40 zł |
8 | Roladki z indyka w sosie koperkowym 5szt | 55 zł |
9 | Pałki drobiowe zapieczone z ziemniakami i marchewką 8szt | 55 zł |
10 | Żeberka duszone w kapuście 4szt | 55 zł |
11 | Polędwiczka wp.duszona w całości podawana z kopytkami i sosem borowikowym | 65 zł |
12 | Pieczeń wp. w sosie musztardowym lub borowikowym | 45 zł |
13 | Policzki wp. w sosie własnym lub borowikowym | 50 zł |
14 | Grilowana pierś z makaronem w sosie szpinakowym | 50 zł |
15 | Roladki drobiowe faszerowane szpinakiem i suszonymi pomidorami w sosie pieczarkowym | 55 zł |
16 | Ozory wołowe z cebulką lub w sosie chrzanowym | 55 zł |
17 | Pierś pod pierzynką z zielonych warzyw zapiecz. beszamelem 5 szt. | 50 zł |
18 | Grillowana pierś z makaronem zalana sosem z pieczonej papryki 5 szt. | 50 zł |
19 | Roladki z polędwiczki wp. (fasz. kurkami, cebulą, serem brie) owinięte w boczku w sosie grzybowym 5 szt. | 60 zł |
20 | Pierś z mozzarellą w salsie z pomidorów | 55 zł |
21 | Bitki wp. z musem serowo - brokułowym | 50 zł |
22 | Skoki z królika w sosie kurkowo - miodowym | |
23 | Naleśniki (na słono/słodko) | 30 zł |